Debut de L’UEC LG Mataró a la primera divisió estatal femenina

L’ UEC LG Mataró, debuta a la primera divisió estatal femenina aquest dissabte al poliesportiu del carrer Euskadi, a les 19:45 hores contra el Sabadell.

Després de quedar campió al grup de bronze de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, jugat a Lleida el passat cap de setmana, amb victòries davant del Monjos i del CECELL Lleida, l’equip està preparat i content d’haver completat una bona preparació guanyant tres dels quatre partits que ha jugat a la pretemporada.

Les jugadores d’Agustin Correa, afronten la primera temporada a la competició estatal, amb optimisme però conscients del seu objectiu, que no és altre que, la permanència per consolidar el projecte esportiu del club.

També, comença aquest cap de setmana, la competició l’equip masculí a la primera divisió catalana, els nois jugaran el primer partit diumenge a la Blume, després de descansar a la primera jornada.

La temporada 2017/2018, és molt especial pel Club Voleibol Mataró, ja que tots els primers equips de la base, jugaran a la màxima categoria després dels nombrosos ascensos aconseguits la temporada anterior. Dissabte, abans del sènior femení, els equips cadet i juvenil femenins rebran al Barça, sens dubte, un dels rivals més forts del voleibol català i estatal.