El cadet masculí del Club Voleibol Mataró ha quedat segon de la lliga or disputada des de finals del mes d’abril fins al 28 de Maig, i ha assolit finalment una plaça per al campionat d’Espanya que es celebra a Conca del 14 al 18 de Juny, notificació que ens ha estat facilitada avui per la federació catalana. No obstant, el nostre equip no hi podrà participar, degut a que aquest fet es produeix massa tard, donat que el campionat comença en 48h amb els conseqüents impediments logístics i d’inscripció.

El cadet masculí ha realitzat una gran temporada, dirigits per Josep Maria Larraz “Pitu”, classificant-se per la fase final disputada a Roquetes, on a priori la única plaça per al campionat estatal, la va obtenir el CV Granollers en quedar primer de la fase final, i on el Mataró va quedar tercer. No obstant seguidament, es va organitzar la lliga or, disputada com hem dit entre el 08/4 i el 28/05, amb els quatre primers classificats de la lliga regular, el Granollers, el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, el Balàfia de Lleida i el Mataró, sense opcions inicials de cap tipus de plaça adicional. En aquesta lligueta el cadet ha quedat classificat en segon lloc, i en ésser el primer classificat el Granollers ( el qual ja havia obtingut plaça a la fase final), el Mataró accedeix com a segon al Campionat d’Espanya, dada notificada des d’aquest mateix matí. Estem segurs, que haurien desenvolupat un gran paper en aquest campionat, on han demostrat amb escreix ser-ne mereixedors de participar-hi. Felicitar als jugadors per l’excel·lent treball i resultats obtinguts malgrat aquest fet negatiu de no obtenir la recompensa al treball i esforç realitzat fins a l'últim moment, premi més que merescut.

Destacar i felicitar especialment també al seu entrenador, “Pitu”, el qual porta tres anys seguits classificant els seus equips per als campionats d’Espanya respectius, primer amb l’equip infantil, i ara en els dos anys següents amb els cadets. El seu treball i esforç han de ser més que reconeguts, amb una gran tasca de dedicació a l’esport i foment del voleibol, juntament amb la que realitza a l’escola Freta de Mataró de la qual n’és mestre, i des d’on surten la gran majoria dels jugadors dels equips masculins, la qual cosa demostra la immillorable tasca que realitza el nostre entrenador, company i amic.

Esperem que un altre any, l’esforç i treball conjunt d’aquest equip sigui recompensada finalment com es mereix.

Igualment remarcar que gràcies a aquesta tasca i el treball dels cadets, el juvenil masculí, hereu dels anteriors equips de Josep Maria Larraz, ha quedat enguany tercer de Catalunya, a les portes d’un nou campionat d’Espanya, gràcies a l’aportació en entrenaments i partits d’integrants de l’equip cadet. Tercer lloc molt rellevant si tenim en compte que finalment tant el primer com el segon classificat catalans an quedat igualment primer i quart classificats al Campionat estatal.