Derrota perillosa del SM del Club Voleibol Mataró

Derrota perillosa del SM del Club Voleibol Mataró, el qual va perdre una oportunitat de certificar la permanència i a més a més, una derrota sense puntuar els condemna a guanyar la setmana vinent i no dependre d'ells mateixos, esperant que un Manresa que no ha deixat de treballar al llarg de tota la temporada, no faci 3punts com a local en l'últim partit que l'enfronta a un Balàfia ja classificat.

El partit va començar sense ritme per part d'ambdós equips, la qual cosa era incomprensible per a un Mataró que es juga no baixar de categoria. La manca d'encert i esperit competitiu va fer que un Granollers mancat d'efectius jugués còmodament en tots els aspectes del joc.

En el segon set el Mataró va reaccionar gràcies al servei de Daniel Nevado, el qual va deixar una diferència de 10 punts en el marcador que es va mantenir constant al llarg de tot el set, tot i que el Mataró no millorava gaire l'aspecte competitiu i l'encert ofensiu que els permetés ficar la por al cos als vallesans.

En el tercer set es van haver de realitzar canvis d'emergència per una lesió momentània del colocador Marc Ramon, el qual va ser substituït per Daniel Nevado en la funció de colocador, el qual va realitzar una molt bona tasca en aquest rol, a més a més de l'entrada dels juvenils Pol Navas i Nil Jurado, els quals van estar a un molt bon nivell, però que no va ser suficient per guanyar el tercer set i un punt que els hagués facilitat les opcions de permanència.

En el quart set les coses no van canviar, amb un àrbitre principal que, en el punt dos del primer set, va posar el criteri tècnic de joc en un llistó molt elevat, el qual no va mantenir al llarg del partit tot i les queixes reiterades de l'entrenador local, que li van merèixer una targeta groga i una vermella sota amenaça d'expulsió sense cap altre argument que el canvi de criteri a decisió particular perjudicant l'equip que si realitzava correctament els aspectes tècnics. L'equip malgrat la delicada situació va continuar sense esperit de lluita, nul.la agresivitat en el servei i manca d'efectivitat i recursos ofensius que els van fer perdre el quart set i per tant el partit, amb un marcador de 1-3 que els complica i molt la permanència a la primera categoria catalana.

Destacar la tasca en aquest partit de Daniel Nevado en el servei, i dels juvenils Pol Navas i Nil Jurado els quals van realitzar accions ofensives de nivell.

La setmana vinent visiten la pista del cuer, com a últim partit, on han d'aconseguir els 3 punts sense cap altre opció, donat que a dia d'avui es troben penúltims empatats a punts amb el Manresa que es situa per sobre per l'average de sets amb un partit guanyat més.

En aquest partit a dia d'avui només es compta amb 6-5 efectius sènior, tònica de la temporada, la qual fa necessària com sempre la presència dels juvenils, amb un sènior que no ha fet la feina en cap moment.

Esperem doncs realitzar la feina que cal en aquets partit i esperar un resultat favorable en l'encontre de Manresa contra Lleida del mateix dissabte.