Derrota per la mínima del SM del Club Voleibol Mataró enfront el Balàfai de Lleida

Derrota per la mínima del SM del Club Voleibol Mataró enfront el Balàfai de Lleida per 2-3 (25-22/14-25/25-23/21-25/10-15), enduent-se un punt que el sitúa provisionalment fora del descens a falta de dues jornades.

El primer set va encetar el partit de forma molt igualada, amb ambdós equips mostrant-se sòlids en el seu joc i que es va decidir en els punts finals per als locals amb un major encert ofensiu.

En el segon set la recepció del servei va ser la clau de la pèrdua del parcial, on els errors continus de recepció amb un Balàfia que va augmentar la seva contundència en aquest aspecte no va donar opcions a la continuïtat del joc mataroní.

En iniciar-se el tercer set el Mataró va tornar a concentrar-se i la precisió de la recepció va augmentar tot i que no donava garanties per a jugar primers temps.

En el quart set el Mataró va perdre una bona oportunitat de guanyar el partit i endur-se els 3 punts que els haurien donat més garanties de permanència, però alguns errors de recepció i ofensius, no van permetre oferir la continuïtat del joc del Mataró, duent el partit al desempat.

En el cinquè set el Mataró va anar un punt per davant fins al canvi de camp, on les errades en recepció local van ser claus per a la victòria visitant.

Destacar en aquest partit la tasca de Moisès Castillo en la seva posició de lliure, el qual va tenir una actuació excel·lent oferint plenes garanties de construcció en K2 enfront la contundència ofensiva dels lleidatans. La seva millora respecte a la temporada passada ha estat exponencial, i es presenta com una sòlida esperança de futur en la seva posició. El seu treball i constància als entrenaments amb l'equip juvenil i sènior ha donat el seus fruits.

Passades les festivitats el Mataró rep el Granollers, en la penúltima jornada, on aconseguir 3punts els podria assegurar la permanència un cop coneguts tots els resultats de la jornada.